Workshop ziekteverzuim

Workshop ziekteverzuim

In onze workshop ziekteverzuim leren we docententeams geoorloofd verzuim op basis van aanhoudende lichamelijke klachten herkennen en erkennen. Na afloop van de workshop zijn zij in staat aanhoudende klachten vroegtijdig te signaleren én te interveniëren wanneer er sprake is van veelvuldig ziekteverzuim. Ook geven we de teams praktische handvatten aan de hand van een inleiding in oplossingsgerichte gespreksvoering.

Voor wie: Medewerkers in het voortgezet onderwijs en mbo
Tijd: 2,5 uur

Interne scholing

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van ziekteverzuim en/of onverklaarde klachten? Neem dan contact met ons op via tel. 0515-700264. We maken dan graag een scholingsprogramma voor je op maat.

Zelf Re-Fit trainer worden?

Wij kunnen (ambulant) begeleiders met ervaring met onze doelgroep een trainerscursus bieden. Lijkt het je leuk om Re-Fit trainer te worden? Neem dan contact met ons op via tel. 0515-700264 of mail naar re-fit@steunpuntonderwijsnoord.nl.

Neem gerust contact op

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Dan kunt contact opnemen via ons contact formulier. Wilt u een leerling aanmelden? Klik dan hier. Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

0515 - 700 264 Lavendelheide 6a, 9202 PD Drachten