Passend onderwijs voor leerlingen met bijzondere behoeften

Expertise

Ons team van deskundigen adviseert, ondersteunt en schoolt leerkrachten, ondersteuners en schoolteams om het onderwijs zo passend mogelijk te maken.

Met veel passie, kennis en gedrevenheid zetten we ons in als specialist passend onderwijs aan leerlingen met bijzondere behoeften. 

Passend onderwijs is in veel gevallen een zoektocht waarbij expertise nodig is, die niet direct in de rugzak van iedere leerkracht of ondersteuner zit. Bij Steunpunt Onderwijs Noord werken we daarom met een breed pallet aan specialisten. Van orthopedagogen tot psychologen en van onderwijskundigen tot ervaren (ex)leerkrachten.

We kunnen niet op voorhand beloven dat we verstand hebben van alle aandoeningen en spierziekten, omdat het er te veel zijn om op te noemen.

We beloven echter wel dat we altijd ons best doen om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk te weten te komen. Bovendien hebben we een breed scala aan deskundige partnerorganisaties om ons heen verzameld, die over expertises beschikken die we zelf niet in huis hebben. Zelf hebben we vooral kennis en ervaring op het gebied van onderwijs aan zml, mytyl en tyltyl leerlingen, maar kunnen in brede zin mmeedenken over leerachterstanden, knelpunten en vragen over onderwijs.

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

Lees meer over onze Expertises

Neem gerust contact op

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Dan kunt contact opnemen via ons contact formulier. Wilt u een leerling aanmelden? Klik dan hier. Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

0515 - 700 264 Lavendelheide 6a, 9202 PD Drachten