Intervisie en/of consultatieve leerlingbespreking

Intervisie en/of consultatieve leerlingbespreking

Voor mentoren, begeleiders en docenten
Individueel of in teamverband
Duur en frequentie in afstemming

Oplossingsgerichte intervisie

Hoeveel we ook weten van wat jongeren met (mentale) gezondheidsproblemen en/of (ziekte)verzuim nodig hebben, in de praktijk blijkt het niet eenvoudig deze leerlingen te begeleiden. Ook weten we dat de samenwerking met ouders, ondanks deze kennis, niet altijd soepel verloopt. Middels intervisie leren we van en met elkaar, vanuit de eigen praktijk. Zodat een basishouding gericht op (mentale) gezondheid verankerd wordt in de dagelijkse schoolpraktijk.

Intervisie kan individueel opgestart worden, maar kan ook in teamverband in de vorm van een consultatieve leerlingbespreking.

Consultatie en advies

Heb je een casus waar je graag eens met één van onze ambulant begeleiders over wil sparren? Neem je contact met ons op? We denken graag met je mee.

Neem gerust contact op

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Dan kunt contact opnemen via ons contact formulier. Wilt u een leerling aanmelden? Klik dan hier. Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

0515 - 700 264 Lavendelheide 6a, 9202 PD Drachten