Zo zit het met kleuren

Zo zit het met kleuren

Dit betreft een gastles in de klas waarin we werken aan de deskundigheidsbevordering van de leerkrachten en de schrijfvoorwaarden van leerlingen. We laten door middel van de activiteit “kleuren” zien op welke manier je aandacht kan besteden aan houding, penhantering en fijne motoriek.

De kleurles heeft een preventief en een signalerend karakter. De les wordt gegeven door een ergotherapeut en een consulent speciaal onderwijs. Tijdens de les observeren en corrigeren zij de leerlingen.

Tijdens de nabespreking krijgt de leerkracht tips en ideeën en worden eventuele gesignaleerde problemen besproken.

Voor wie?

De workshop is specifiek gemaakt voor leerkrachten en leerlingbegeleiders in het primair onderwijs. De maximale aantal leerlingen bedraagt 20. In overleg met u kunnen datum en locatie worden bepaald.

Neem gerust contact op

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Dan kunt contact opnemen via ons contact formulier. Wilt u een leerling aanmelden? Klik dan hier. Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

0515 - 700 264 Lavendelheide 6a, 9202 PD Drachten