Kiezel en druppel

Kiezel en druppel

Voor de kinderen uit de onderbouw van de basisschool bieden wij de training Kiezel en Druppel aan. Het programma wordt thematisch in zeven lessen aangeboden. De methode geeft praktische handreikingen om met moeilijke of vervelende situaties om te gaan en hierdoor wordt het zelfvertrouwen vergroot.

Het is een training met veel actie en spelletjes die de samenwerking tussen de klasgenoten stimuleert en de sociale interactie tussen de kinderen verbetert.
De training kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

De training bevordert de onderstaande vaardigheden:

  • Fysieke weerbaarheid
  • Sociale kracht
  • Mentale kracht
  • Verbale kracht

Voor wie?

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten voorafgaand door een workshop voor ouders en is geschikt voor leerlingen van groep 3 t/m 5. Na iedere les worden de ouders d.m.v. een mail geïnformeerd over de inhoud van de les.

Waar en wanneer?

De training wordt op locatie door een advanced trainer gegeven in het sport- of speellokaal van de school.

Neem gerust contact op

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over een kind met leerachterstanden of loop je tegen bepaalde knelpunten aan binnen het onderwijs? Dan kunt contact opnemen via ons contact formulier. Wilt u een leerling aanmelden? Klik dan hier. Twijfel je of jouw vraag cluster 3 gerelateerd is of wil je eens sparren over een specifieke situatie? Bel dan even. We staan je graag te woord.

0515 - 700 264 Lavendelheide 6a, 9202 PD Drachten